Hae tästä blogista

lauantai 27. toukokuuta 2017

Pitkäaikainen unelmamme ja projektimme

Kysyimme aiemmin Facebookissa mihin kerrostalo-asuja tarvitsee possujen virike-telinettä ja tässä teille vastaus!

Pitkään olemme miettineet, suunnitelleet ja harkinneet häkkien hävitystä (eivät todellakaan sovi sisustukseen) eikä pupujen vapaanapito kello kädessä tuntunut mielekkäältä. Kellon siksi, että kaikki saisivat samanverran liikunta-aikaa (2 poikaa eri aikoina toistensa ja tyttöjen kanssa sekä tietysti 6 tyttöä samaan aikaan.

Toisaalta vaatehuoneeseen tuli kerättyä tavaroita "jospa joskus tarvitsen tätä ja tätä", miten kotia saisi toimivammaksi kaikkien kannalta? Vastaus; Vaatehuoneen tavarat kirpputorille ja vaatehuoneesta pupula! Ja eikun suunnittelemaan.

Projektia on suunniteltu viime syksystä asti, pienissä erissä tavaraa myyty pois, kunnes projektin etenemisvauhti kyllästytti ja kaikki tavarat kannettiin aikuisten makuuhuoneeseen (ja sieltä joka päivä hieman kirpparille). Ensimmäinen ajatus oli hankkia metallinen hevosten heinäteline pupulaan, mutta tässä tuli seinä vastaan. Heinätelineessä oli liian isot raot, jolloin pupujen päät voisivat jäädä jumiin. Tämä siis ei turvallinen vaihtoehto ja uusi oli löydettävä. Onnea on Hankkija Hyvinkäällä, jossa ihana myyjä oli soittomme jälkeen hakenut varastosta possujen virike-telineen, jonka ajatteli sopivan pupulaan. Ja sopihan se! Lisäksi Emmin vanhemmilta vanha uunin ritilä, kirppikseltä kallax-hylly ja uusi lattia.

Lattian kanssa oli uusi ongelma; kirppismyyjä sanoi, että lattia riittää 10-15 neliötä, todellisuudessa lattiaa oli 2,5 neliötä. Emme siis laittaneet pupulaan uutta lattiaa, mutta näyttäisi tämä vanha muovimattokin sopivan vallan hyvin.

Nyt ovat neidit asustaneet pupulassa jo päivän ja hyvin on sujunut myös Arialla, Tallinnan tuliaisellamme. Pojat pääsevät pupulaan, kunhan ovat käyneet  ensin Peninkulmassa Pilvi Lassilan luona.


Ps. Pupulamme sijaitsee kylppärin yhteydessä, eikä testierä heinää kärsinyt, vaikka ihmiset suihkussa oven toisella puolella kävivätkin 💓

1 kommentti:

  1. - Ei vitsit miten mainio idea! Kyllä nyt on pupuilla hyvät oltavat :).

    VastaaPoista

palaute otetaan ilolla vastaan!