Hae tästä blogista

maanantai 29. toukokuuta 2017

Toinenkin valmiiksi saatu ikuisuusprojekti

Meillä riittää ikuisuusprojekteja ja uusia haalitaan kun edelliset on loppusuoralla. Tämä kyseinen ikuisuusprojekti sai alkunsa viime syksynä, kun iloinen perheuutinen kantautui korviimme.

Hetki Toria surffattuamme, löysimme kelpo yksilön ja läheltä kotia; Sipoosta. Haettiin yksilö kotiin, jossa siitä muodostui ikuisuusprojekti hyvinkin nopeasti. Netistä etsimme tietoa mm. myrkyttömistä maaleista, nopeasti kuivuvista maaleista, helppokäyttöisistä maaleista ja miten nämä kolme kriteeriä saataisiin yhteen maaliin. Loppuvuodesta löysimme oivan maalin; kalkkimaali; sävyjä on runsaasti, pohjatöitä ei välttämättä tarvita ja muutkin kriteerit osuivat yksiin. Nyt olisi enää yksi ongelma; mitkä värisävyt tilataan?

Kului kuukausia eikä homma edennyt hiomista pidemmälle, kunnes ikuisuusprojektia alettiin kaivata. Apua! Emmi käväisi isänsä kanssa KodinTerrassa maaliostoksilla ja extempore osti samalla reissulla maalit ja lakan ikuisuusprojektiin. Värit eivät tosin olleet niinkuin ne alunperin oli ajateltu (harmaa tuoli ja pieni osa turkoosia).

Illat maalattiin Minnan kanssa ikuisuusprojektia, sillä hankalan muotonsa takia tätä yksilöä ei saatu kerrasta maalattua. Parin viikon aikana saatiin maalattua yksilö valmiiksi ja sitten oli koristeiden aika. Sabluunoimme kahden pöllön kuvat yksilöön ja Minna kirjoitti ensin lyijykynällä saajan nimen ja sitten maalasi nimen.

Etsimme yksilöön myös pehmusteen ja toimitimme saajalle. Saaja ei sanonut sanaakaan, mutta on kuulemma tyytyväinen yksilöönsä.

Tällainen tuli ikuisuusprojekti-syöttötuolista! Tädit on rakkaudella tämän maalanneet!'

Lähtötilanne

Sabluuna jo maalatussa tuolissa

Tuoli maalauksen alaisena

Sabluunointia ja nimen kirjoitus


Valmis koristelu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palaute otetaan ilolla vastaan!