Hae tästä blogista

maanantai 29. elokuuta 2016

Meillä on uusi harrastus

Pakko myöntää, nyt se on tapahtunut... Meidänkin perhe on hurahtanut Pokemoneja jahtaamaan, Viikonloppu sujuikin siis aika kivasti Pokemonien parissa, oli niitä virtuaalisia Pokemoneja ja muutamia, niinkuin me sanotaan, Real Life Pokemoneja...

Aloitimme sillä, että kävimme Tuusulassa erään järven rannalla, Poke Stopilla, laitoimme siihen Luren, jonka avulla piti saada vähän parempia Pokemoneja ilmestymään, toisin kävi, samat Pokemonit siellä ja kotona... Eli siis, sinne ei enää kannata lähteä..



Järvenpäässä oli markkinat lauantaina, sinne päätimme lähteä katselemaan josko jotain tarttuisi mukaan, löytyihän sieltä, Tyrnihilloa, luomujauhoja ja sen sellaista. Kuten Valtsulle lupasimme, markkinoiden jälkeen lähteä Pokemon metsälle, näin myös teimme. Ajelimme pitkin Järvenpäätä Mäntsälään asti, muutamia hyviä Pokemoneja tuli löydettyä siltä välin..




Yksi iso pettymys kuitenkin tapahtui, eikä se liity mitenkään Pokemoneihin, Minnan yksi lempielokuvista on Prinsessa, no ajattelimme, että koska olimme niin lähellä Kellokoskea, kävisimme tutustumassa paikkaan, no eihän sitä ole siellä edes kuvattu, vaan jossain päin Itä-Suomea, eli siis se reissu jääköön sitten jollekin toiselle kertaa.

Päätimme, että olisi kiva ajaa jonnekin missä ei vielä ole käyty, joten päädyimme ajamaan kohti Hankoa, Siellä pyörimme ja jäimme taas Poke Stopille odottelemaan, huono oli sekin stoppi, joten koska kello oli jo niin paljon, että piti lähteä kohti kotia, päätimme hakea Pizzat jostain Hangon kebab-paikasta, olin ihan hyvää, tosin ei toista kertaa siltikään tarvitse hakea. 



Hangosta pois lähtiessämme, bongasimme sen "kuuluisan" rannan, jossa Kesäkaverit on kuvattu ja päätimmekin, että seuraava Pokemon-reissu tulisi tehdä sinne.

Sunnuntaina päätimme vielä iltasella lähteä kävelemään pienen lenkin, otimme Jessen mukaan ja Jessen uusi tyttöystävä Lilokin tuli palvelijoidensa kanssa mukaan. Muutama tunti siinä meni, koirat juoksivat elämänsä ilosta pitkin peltoja ja me muut, no mitäpä muutakaan kuin kävelimme laitteet kädessä jahdaten Poksuja. 



Luulenpa, että näin ne meidän viikonloput tulevat menemään, aina kun siihen on aikaa. Eli siis, liikkukaa ja nauttikaa toistenne seurasta, vaikka Pokemoneja jahtaillen. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palaute otetaan ilolla vastaan!