Hae tästä blogista

lauantai 13. elokuuta 2016

Legomaailmaan tutustumassa Kampissa

Tässä muutama viikko sitten Emmi selaili netin ihmeellistä maailmaa. Hetken kuluttua, Emmi löysi Facebookin kautta mainoksen, jossa kerrottiin pienestä Legokaupasta Kampissa. Kaupan nimi oli Pii Poo Helsinki. 




Päätimme, että sinne on lapset vietävä jossai vaiheessa, ovathan he molemmat Lego-faneja ja kokoavat paljon Legoja omissa huoneissaan. 

Lasten silmät loistivat, kun kerroimme heille, että menemme katsomaan tämän kyseisen kaupan, kunhan aika antaisi periksi. Kerroimme myös lapsille, että Pii Poossa he saisivat koota itse ikiomat Lego-ukkelinsa. 



Viimein keskiviikkona oli hyvä aika lähteä käymään paikanpäällä. Ensinnäkin Minna rohkaisi mielensä ja suostui ajamaan Helsingin keskustaan ja siis kyse oli aivan keskustan läpi ajamisesta, ajoimmehan esimerkiksi Rautatientorin vierestä. Oli siinä hetken pieni epätoivo päällä, mutta, pakko myöntää, ei se niin vaikeaa ollutkaan, turhaan sitä "suuressa maailmassa" ajamista on pelännyt. 

Kun saimme auton parkkiin, lähdimme kulkemaan kohti kauppaa. Pii Poo, oli aivan ihana pieni kauppa, jonne sisälle astuessa tunsi pääsevänsä Lego-maailman syövereihin, kaikkine upeine Lego-teoksineen ja mukavine myyjineen. Jo sisälle astuessa, tunsi olonsa tervetulleeksi myymälään. 



Lapset ihmettelivät kaikkia suuria ja pienempiä Lego-ihanuuksia. Itse täytyy myöntää, ettei hermot, eikä aika riittäisi alkaa sellaisia väsäämään, onneksi ovat ne, jotka niiden kasaamisesta tykkäävät ja niitä kokoavat meidän muiden iloksi ja ihmetykseksi.



Meni aika iso tovi, kun lapset pyörivät pöydän ympärillä, joka oli täynnä Lego-ukkelin tekemiseen tarkoitettuja osia. Oli erilaisiä päitä, kehoja ja välineitä. Molemmat lapset löysivät mieleiset osansa lopuksi ja olivat tyytyväisiä tekeleisiinsä. Molemmat päätyivät tekemään poliisi-ukkelit, toistensa ukkeleista tietämättä.Itse kasattujen ukkeleiden hintakaan ei päätä huimaa, sillä se on vain 2,50€/ukko.



Tämän jälkeen vielä kierreltiin lisää myymälässä ja miten ihanasti ja stressivapaasti löysimme myös synttärilahjan Emmin kummipojalle, josta on tullut iso poika ja hänen toiveenaan oli isojen poikien Legot, joten paikka oli täydellinen lahjan hankintaan. 



Suosittelemme lämpimästi kaikkia käymään ko. liikkeessä, sillä palvelu oli erinomaista ja muutenkin, jokaisen olisi hyvä nähdä, mitä kaikkea Legoista saa rakenneltua. Liikkeessä on valmiiden Lego-pakettien lisäksi myynnissä irtokarkki-tyyliin Lego-palikoita.



Kiitos Pii Poon pojille vielä lämpimästä vastaanotosta. <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palaute otetaan ilolla vastaan!