Hae tästä blogista

tiistai 26. heinäkuuta 2016

Minun viikkoni mökillä kaverin kanssa.

Perjantai iltäpäivänä lähdimme kohti Porvoota jossa mökki sijaitsi. Matkalla kävimme kaupassa ja kun pääsimme perille saimme kokea suuren yllätyksen, Mökki oli jättimäinen Siellä oli takka, Parvi, 2 Makuuhuonetta, Keittiö, Saunatila ja terassi. 

Kun olimme purkaneet tavarat lähdimme tietenkin joelle tutkimaan paikkaa.
Sitten menimme syömään täytettyjä paprikoita, jotka olivat erittäin hyviä. Tämän jälkeen lähdimme kalaan. Valitettavasti saimme vain salakoita. Ja sitten menimme syömään savustettua lohta ja uusia perunoita. Ja katsomaan televisiosta Pokemonia ja Konnaliigaa ja sen jälkeen nukkumaan.

Aamulla söimme aamupalan joka oli tuoretta leipää ja kaakaota. Ja menimme terassille ampumaan kuulapyssyillä jonka jälkeen söimme paljon mansikoita jotka Ropsun mummi oli tuonut. Ja lähdimme sitten kalastamaan ja tällä kertaa saimme särkiä ja pari ahventa, joista osan saimme ampiaisilla, jotka houkuttelimme mukiin jossa oli sangriaa. Sunnuntai ja maanantai aamu meni saman lailla.

Minna ja Äiti toivat minun polkupyöräni, jonka jälkeen lähdimme pyöräilemään ja kävimme samalla kaupassa ostamassa jätskit. Jonka jälkeen lähdimme soutamaan. Tiistai meni melkein kokonaan kalastellen saimme taas vain särkiä, salakoita ja ahvenia. Keskiviikkona päivä kulki ensin retkeillessä jonka jälkeen menimme pyöräilemään. Ja sitten olikin aika lähteä kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palaute otetaan ilolla vastaan!