Hae tästä blogista

keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Pieni muutos arjen luksuksella

Eilen julkaisimme blogimme fb-sivulla kuvan karvakasasta ja lupasimme blogata asiasta tänään. Miten tuo karvakasa liittyy meihin? Osa teistä jo tietääkin; Emmin hiukset lyhentyivät huomattavasti ja tuo karvakasa oli Emmin hiuksia 😊

Vappuna alkoi tuntumaan, että jotain piristystä ja muutosta kaipaa häiden siirron ja lääkärin uutisten jälkeen. Hetken etsittyämme kampaamoa, johon saisi netin kautta varattua aikaa mahdollisimman pikaisella aikataululla. Löytyi Parturi-Kampaamo Voxy Helsingin Kalliossa. Minna on tuolla kerran käynyt lähes vuosi sitten ja viihtyi, joten sinne siis varasimme Emmille ajan.

Tässä kuva Emmistä ennen kampaajareissua
Minna onneksi pääsi Emmin avuksi kampaajalle, vaikka vierailikin useamman kerran vessassa vatsakipujensa takia. Onneksi Emmi oli myös tajunnut etsiä googlella muutaman inspis-kuvan, jolloin oli helpompi kampaajalle selittää, millaista muutosta halutaan, kun jälleen kerran aivot eivät halunneet toimia yhteistyössä ja sanat tuntuivat olevan kadoksissa.

Tämän verran lähti
Kuinka ihanaa on olla "kotoisassa värissä" jälleen ja hiukset selvästi lyhyempinä kesäkuumalla (paksut hiukset eivät ole namia kesähelteillä). Ihanaa arjen pientä luksusta, kun hiukset ovat kunnossa, kampaamossa oli ihana ilmapiiri, pesupaikalla hierova tuoli.

Lopputulos


Lämpimästi voimme suositella Parturi Kampaamo Voxy:a (löytyy fb:stä) ja kampaaja Suvia, joka taikoi tämän takkupesän juuri sellaiseksi kuin asiakas halusi; vain muutaman inspis-kuvan perusteella! Takuulla löydän itseni tuolta uudestaan; Kiitos! ❤


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

palaute otetaan ilolla vastaan!