Hae tästä blogista

tiistai 22. joulukuuta 2015

Joulun taikaa...

Me ollaan kumpikin vähän joulu-hössöjä, joten meille tämä joulunaika on aivan ihanaa. Ollaan kuunneltu joululauluja jo marraskuun puolivälistä lähtien, eikä kyllästytä ollenkaan. Kotia on ihana laittaa joulun väreihin ja sisustaa kaikkia jouluisia tilpehöörejä pitkin kämppää <3

 Harmiksemme emme voi tänä vuonna joulukuusta hankkia, sillä Jesse saisi kuusen varmasti pyörtymään useampaan kertaan päivässä. Onneksi joulua voi kotiin laittaa tonttujen, kynttilöiden tai jouluisten kukka-asetelmien avulla.


Lahjoja piti ostaa vain vähän, mutta kuinkas ollakaan, taas ei sujunu suunnitelmien mukaan. Lahjoja on runsaasti ja osallistuimme jopa jonkun tuntemattoman perheen jouluun lähettämällä heille hiukan makaronia, lasagnelevyjä, hygienia-tuotteita, lastemme vanhoja dvd-leffoja, poikien vaatteita, joulukukan ja 20 euron lahjakortin S-ryhmän ruokakauppaan (sellaisiin tuotteisiin, joita ei voi postin kautta lähettää).  Löytyi tällä itselle lisää joulumieltä ja perhe saa toivottavati edes hiukan joulua itselleen. 


Kuvassa on siis vain osa lahjoista, joita olemme hankkineet. Yhtä Minnan lahjaa ei saatu edes paketoitua, kun Emmi piilotti lahjan eikä enää löytänyt kyseistä lahjaa...Noh, Minna saa sen kunhan kyseinen lahja löytyy (onneksi Minnalle on muitakin lahjoja hankittu). 

Nyt voisimme paljastaa joululahjamme jollekin teistä lukijoista.. Nimittäin hopeoitu Äiti-koru (tuntui sopivalta kun perheessämme on kaksi äitiä). Arvomme korun 31.12.2015 klo 20 ja mukaan arvontaan pääset kun kommentoit tähän postaukseen oman uuden vuoden lupauksesi (emme vahdi toteutatko lupauksen ;)) Voittaja julkistetaan heti arvonnan jälkeen ja postitamme korun voittajalle :)


 Levollista ja rentouttavaa joulua kaikille <3
 

6 kommenttia:

  1. Lupaan vuonna 2016 pitää kodin siistimmässä kunnossa kuin aiempina vuosina (te tiedätte millast meil on) :( lukea ja ulkoilla enemmän lasten kanssa ja ottaa enemmän mieheni huomioon ja hemmotella häntä <3

    VastaaPoista
  2. Minä lupaan olla enemmän tekemisissä läheisteni ja ystävieni kanssa, sekä auttaa resurssien puitteissa enemmän kodittomia koiria <3- Tiina

    VastaaPoista
  3. Mä lupaan viettää enemmän aikaa mun lasten kanssa.

    VastaaPoista
  4. - Mä oon tosi huono uuden vuoden lupauksissa, mutta 2016 lupaus on olla vähemmän itsekäs ja viettää enempi aika mun ihanan 2,5v siskonpojan kanssa <3. Itse en ole äiti, enkä tule ikinä olemaankaan (jos ei noita karvaisia yksilöitä lasketa), niin tuo koru ois omiaan omalla mammalle joka on ihan hirmuisen rakas.

    VastaaPoista
  5. Lupaan 2016 olla enemmän kaukana olevien ystävien kanssa yhteyksissä ja parempi kummitäti kummilapsilleni.

    VastaaPoista
  6. Lupaan opetella pitämään lumitöistä...ja lupaan jopa ryhtyä tohon puuhaan aina kun on tarvis.

    VastaaPoista

palaute otetaan ilolla vastaan!